Info | Carta Minggu Epid 2015

Asslamualaikum w.b.t

Kali ni saya nak kongsikan sesuatu, mungkin bermanfaat kepada orang-orang yang bekerja dalam bidang yang sama dengan saya.

Saya baru ditugaskan untuk membuat satu reten mingguan, minggu pula adalah berdasarkan minggu epidimeologi atau ringkasannya epid. Saya menghadapi sedikit kesukaran kerana tarikh-tarikh minggu ini sudah ditetapkan. Saya cuba 'search' di internet, melalui pakcik google... tapi hampa.

Namun, saya bernasib baik apabila rakan sekerja saya telah membuatnya seperti jadual di bawah.Walaupun dah hampir masuk ke pertegahan tahun 2015, namun mungkin ada orang yang memerlukan macam saya.
Macam pepatah Inggeris "Better late than never".

Ok, semoga bermanfaat. "Sharing is Caring"


Share on Google Plus

About Mdzul Sidek

Dilahirkan pada tahun 80 dan membesar pada era 90'an di Kuantan, Pahang. Masih menetap di Kuantan dengan pasangan hidup dan bersama dua cahayamata yang comel. Tidak mengimpikan apa-apa dalam berblog, sekadar berkongsi apa yang dirasakan menarik dan berguna, serta memanfaatkan ilmu yang ada hasil dari pengorbanan emak dan ayah. Selain cuba menyebarkan ilmu dan pegetahuan yang bermanfaat, moga menjadi bekal yang baik di sana nanti dan turut memanfaatkan pemegang saham utama diri ini...arwah emak dan ayah.